Minden kategória

+86 18731531256

[e-mail védett]

FAQ

itthon>FAQ

FAQ


Combustion Thermal Equipment Company GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Produc

1. Termék típusa: Milyen típusú tüzelésű hőenergiával működő berendezéseket gyárt főként az Ön cége?

Válasz: Cégünk nem szabványos tüzelőanyagú hőenergia berendezéseket személyre szabott cég.A megoldást a megrendelő tényleges munkakörülményei alapján alakítjuk ki.Az üzemanyagok felhasználási tartománya széles, és különféle gáz-, folyékony és por tüzelőanyagok alkalmazhatók, mint például kokszolókemence-gáz, formaldehid, nehézolaj, gázolaj, szénpor, fapor stb.

2. Alkalmazási területek: Mely iparágakban használják főként ezeket a berendezéseket?

Válasz: Termékeinket széles körben használják kazánokban, sütőberendezésekben, ipari kemencékben, égetőkben, vasalóberendezésekben, kemencékben és más iparágakban.

3. Környezeti teljesítmény: Milyen a berendezés környezeti teljesítménye?

Válasz: Nagy jelentőséget tulajdonítunk a környezetvédelmi teljesítménynek.A cég független alacsony nitrogéntartalmú égetési technológiával rendelkezik.Alacsony nitrogéntartalmú égőink NOX kibocsátása 30 mg alatti, ami megfelel a nemzeti környezetvédelmi kibocsátási követelményeknek.

Műszaki paraméterek és teljesítmény

1. Hatékonysági kérdés: Mekkora a berendezés égési hatásfoka?

Válasz: Cégünk több mint 50 szabadalmaztatott technológiával rendelkezik.Tüzelőberendezéseink fejlett égési technológiát alkalmaznak a hatékony égés biztosítása, az energiapazarlás csökkentése, valamint a költségek csökkentése és a felhasználók hatékonyságának növelése érdekében.

2. Biztonság: Hogyan biztosítható a tüzelésű hőenergiával működő berendezések biztonsága a használat során?

Válasz: Tüzelőberendezéseinket komplett biztonsági védelmi funkciókkal tervezték, beleértve a gázszivárgás megelőzését, a túlmelegedés elleni védelmet stb., hogy biztosítsák a felhasználók biztonságos használatát.

Értékesítés utáni szerviz és karbantartás

1. Értékesítés utáni szolgáltatás: Milyen értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújt az Ön cége a berendezés megvásárlása után?

Válasz: Átfogó értékesítés utáni szolgáltatásokat nyújtunk, mint például a berendezések útmutatása, telepítése, hibakeresése és képzése, valamint rendszeres értékesítés utáni látogatásokat végzünk a berendezés normál működésének biztosítása érdekében.

2. Karbantartási ciklus: A berendezés rendszeres karbantartást igényel?Milyen hosszú a karbantartási ciklus?

Válasz: Igen, a berendezés rendszeres karbantartást igényel az optimális teljesítmény fenntartásához.A speciális karbantartási intervallumok a berendezés használatán és a gyártó ajánlásain alapulnak.

Ár és fizetés

1. Árkérdés: Mennyibe kerül a berendezés?

Válasz: A berendezések ára modelltől, specifikációtól, teljesítménytől és egyéb tényezőktől függően változhat.Részletes árajánlatot tudunk adni referenciaként.

2. Fizetési módok: Milyen fizetési módokat támogat cége?

Válasz: Számos fizetési módot támogatunk, beleértve a banki átutalást, az online fizetést stb. A részleteket a két fél tárgyalása során lehet meghatározni.

Mások

1. Testreszabott szolgáltatások: Lehet-e személyre szabott szolgáltatásokat nyújtani?

Válasz: Igen, testreszabott szolgáltatásokat tudunk nyújtani az ügyfelek egyedi igényei szerint, hogy megfeleljünk a különböző iparágak és alkalmazási forgatókönyvek igényeinek.

2. Céglátogatás: Meglátogathatom a cégét?

Válasz: Az ügyfelek szívesen látják a gyárat, és meleg fogadtatást és szakmai magyarázatot biztosítunk.