Minden kategória

+86 18731531256

[e-mail védett]

hírek

Kezdőlap>hírek

Hogyan indítsunk el egy működő földgázégőt

Időpont: 2024-06-22 3

A földgázégő a földgáz egyik fontos tüzelőberendezése.

Az égő gyújtáskezelési módszere szerint: egyfokozatú tűzégő, Kétfokozatú égő, Arányos beállító égő.

Nézzük meg együtt, hogyan kezdjük el a földgázégő működését

Natural Gas Burner

A. A főkapcsoló zárva, a termosztát zárva, az áramellátó rendszer működési feszültsége a motor futási értékének eléréséhez, a centrifugális ventilátor motor hozzáférése a munkához.Centrifugális ventilátor alagút szellőztetés, fújás előtt végezze el.A váltakozó áramú szervomotor működtetésére szolgáló szívószeleppel felszerelt égőhöz az AC szervomotort csatlakoztatják, a szívószelepet kinyitják a másodlagos tűz megfelelő részére, és a használt centrifugális ventilátor a szellőzést alagútba vezeti a motor égésébe. kamra az elülső fújás befejezéséhez.

B. A fújás befejezése után a levegőbemeneti szelep visszatér az első osztályú tűzvédelmi részhez, a gyújtótranszformátor három másodpercig működik, az első osztályú tűzgyújtó szelep és a szelep egyszerre nyílik.Az égő fokozatosan működésbe lép.(A teljes áramlásszabályozó előre beállíthatja a természetes anyag teljes áramlását működés közben.)

C. A láng fellépése után a tűzérzékelő érzékeli a lángot, és elvégzi a gyújtás teljes folyamatát.(Ha nem lép fel láng, az első szintű szelep körülbelül 2 másodperccel azután nyit, hogy az összes berendezés biztonsági zár helyzetbe került, nyomja meg a kalibráló gombot a készülék kinyitásához, majd hajtsa végre az utófúvatást.)

D. Az első osztályú tűzgyújtás tényleges működésének végrehajtása után kapcsolja ki az égőt, lépjen be a másodosztályú tűztermosztát áramkörébe, lépjen be a főkapcsolóhoz, indítsa újra az égőt, és előzetesen készüljön fel a második fokozat beállítására. osztályú tűz.

E. Zárja be a főkapcsolót és a készülék tápkapcsolóját, az égő tüzet teljesen automatikusan a láng második szintjére, majd a láng megjelenésének megfigyelését, a gáz és a természetes anyagok teljes áramlásának beállításának szükségessége szerint.

F. Ha a gőzkazán hőmérséklete vagy üzemi nyomása meghaladja a második fokozat termosztátjában vagy nyomásszabályozójában előre beállított értéket, akkor a második fokozat termosztátja vagy nyomásszabályozója lekapcsol, a második fokozat lángja leáll, és csak az első fokozat lángja működik. , ha a hőmérséklet.Ha az üzemi nyomás továbbra is meghaladja a névleges értéket, a kemence termosztátja leáll, és az égő leáll.Ellenkezőleg, ha a második fokozat lángja a kemence hőmérséklete után leáll.Az üzemi nyomás kisebb, mint az előre beállított érték, majd a második fokozat lángja újra ég.

G. Működés közben.A működési folyamatot, egy probléma utáni szakaszban az égő leállása okozza, csak a hibaészlelés újraindítása után.


Ha érdekelföldgáz égő, szívesen felveheti velünk a kapcsolatot.Szívesen látogassa meg kínai gyárunkat is.

Whats App: +86 18731531256

E-mail:[e-mail védett]