Minden kategória

+ 86 18731531256

[e-mail védett]

Hírek

Főoldal>Hírek

A Tangshan Jinsha Group éves elismerési konferenciája

Idő: 2023-01-19 40

19. január 2023-én a Tangshan Jinsha Group megtartotta az éves elismerési konferenciát. Ma Zongyu elnök és Wu Ziqing alelnök fontos beszédet tartott. A konferencián a 2022-ben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalók és kollektívák elismerése áll a középpontban.

A találkozón 39 elkötelezett sztár kapott elismerést, akik több mint 400 napot dolgoztak az év során; A fejlődés 15 új csillaga; 30 csillag az odaadás; Dupla civilizáció készpénz 30 személy; 5 éves ütemadó; A biztonságos és civilizált termelésben 14 fejlett kollektíva és 2 leghatékonyabb kollektíva működik.

Yang Jun, akit a találkozó éves tempójaként értékeltek, beszédet mondott a dicséretben részesült személyek nevében. Az új évben továbbra is otthonként szereti a gyárat, keményen dolgozik, jó példaként szolgál minden dolgozó számára, és hozzájárul a cég fejlődéséhez.

Az Égésmarketing Osztály kollektív beszédéért dicséretben részesült képviselője továbbra is a szolidaritás és a testvériség, a kölcsönös bátorítás, a pozitív előrehaladás és a harci bátorság szellemét vitte tovább, és több kollégát is közös előrelépésre késztetett.

Az éves dicsérő konferencia a kiemelkedő munkatársak munkavégzésének megerősítése és a díjat el nem nyert dolgozók bátorítása. Sok éves öröklés után Ma elnök vezetése alatt a Sands Group a bátorság, az egység és az együttműködés, a folyamatos innováció és a kemény munka vállalati kultúráját alakította ki. Hiszem, hogy a jövő egyre szélesebb lesz, és szívesen fogadom a barátokat az élet minden területéről, hogy tárgyaljanak az együttműködésről.

PIC-1

PIC-2

PIC-3

PIC-4

Forró kategóriák