Minden kategória

+ 86 18731531256

[e-mail védett]

Hírek

Főoldal>Hírek

Tangshan Jinsha Company tartotta az újévi nyitótalálkozót

Idő: 2023-01-28 40

28. január 2023-án a Tangshan Jinsha Company összes alkalmazottja megtartotta az újévi nyitótalálkozót a Xuanyi Hallban. Az indító ülés három részből állt, és Ma Zongyu elnök elnökölt.

Az első rész az összes dolgozónak, hogy együtt tanulmányozza a vállalat szabályait és előírásait. A tanulási folyamat során mind az új, mind a régi alkalmazottak tovább mélyítik a vállalati rendszer megértését, és elősegítik a jövőbeni munka zökkenőmentes fejlődését. Ezzel egyidejűleg a rendszer kiegészítése, fejlesztése az elmúlt egy évben tapasztalt különféle eseményekkel kombinálva, a cég fejlődésének nyomon követését szolgálja.

A második rész a műszaki szeminárium, amelyen a műszaki osztály, a termelési osztály és a marketing osztály vesz részt. A tüzelőanyaggal működő hőenergetikai berendezések nagyüzemi gyártójaként minden munkánkat az ügyfelek igényei szerint kell végeznünk. Ezen a találkozón az előző évi ügyfelekkel folytatott kommunikáció révén egységesen összegezzük az értékesítés utáni problémákat, kommunikációt és tanulást folytatunk, valamint folyamatosan fejlesztjük a Sands K+F erejét és termelési kapacitását.

A harmadik rész a piacnyitó találkozó. Belsőleg a Marketing Osztály végzi az elmúlt év projektjeinek összegzését, az újévi munka lebonyolítását, a főbb termék- és alkalmazási ágazatok elrendezését, az értékesítés folyamatos növekedésének megvalósítását és több ügyfél kiszolgálását.

Az értekezlet után az összes részleg dolgozói rendezték munkakörüket, folyamatosan erősítették képességeiket és saját maguk is hozzájárultak a cég fejlődéséhez.

nem definiált

PIC-2

PIC-3


Forró kategóriák