Minden kategória

+ 86 18731531256

[e-mail védett]

Hírek

Főoldal>Hírek

A Shandong Ipari és Kereskedelmi Szövetség meglátogatta a Tangshan Jinsha Company-t

Idő: 2023-02-10 41

10. február 2023-én Qian'an város Ipari és Kereskedelmi Szövetségének vezetői vezették Shandong Xintai város Ipari és Kereskedelmi Szövetségének vezetőit, hogy meglátogassák a Tangshan Jinsha Company-t Chen Shouyunnal, cégünk vezérigazgató-helyettesével.

A csere során Chen úr részletesen bemutatta a Tangshan Jinsha Company fejlesztési folyamatát, vállalati méretét és fő tevékenységét. A Tangshan Jinsha Company nemzeti szintű speciális „kis óriásvállalatként” nagy jelentőséget tulajdonít a tudományos kutatócsoport felépítésének, egyesíti a technológiai kutatási és fejlesztési részlegeket „vállalati technológiai innovációs központtá”, és mintegy 3.5 millió jüant fektet be a technológiai kutatásba. és fejlesztése minden évben, ami az éves árbevétel 6%-át teszi ki. A Technológiai Központ által tervezett termékek 38 nemzeti szabadalmat szereztek, köztük 4 találmányi szabadalmat, amelyek a környezetvédelem koncepcióját az égetési technológiával ötvözik, hogy a vásárlók számára testreszabott, a követelményeknek megfelelő termékeket biztosítsanak.

Később Chen úr elkísérte az Ipari és Kereskedelmi Szövetség vezetőit, hogy ellátogassanak a gyártóműhelybe, a Xuanyi Hallba (személyzeti tevékenységi központ) és más helyekre, és megerősítette a Tangshan Jinsha Company fejlődését, és azt mondta, hogy minden bizonnyal ő hozza a fejlesztést. tapasztalata Jinsha Company Shandong szolgálni több vállalkozás.

PIC-2

PIC-3

PIC-1

PIC-4

PIC-5

Forró kategóriák